09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Om senteret

Down Town er Telemarks beste kjøpesenter og ligger i hjertet av Grenland, nær Porsgrunn sentrum. Senteret har 76 flotte butikker med et stort utvalg til hele familien, og med 1200 parkeringsplasser og bussforbindelse rett utenfor døren, er det lett å legge turen innom oss!

Kultangv.70, 3921 Porsgrunn
Telefon: 35 54 81 00
Areal: 36 000 kvm
Omsetning i 2015: 810 mill
Antall butikker: 76
Antall p-plasser: 1200 gratis p-plasser
Antall ladeplasser for el-bil: 3 stk 

I 2013 feiret Down Town 25-årsjubileum, og vi kan se tilbake på en suksessrik historie. Senteret har siden åpningen blitt større og gjennomgått flere oppgraderinger, og fremstår i dag som et moderne og innbydende shoppingsenter. Vi jobber hver dag for å bli enda bedre så vi kan gi deg som kunde en god opplevelse. Vi håper at du vil trives hos oss. 

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til denne siden , eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Down Town senter er eid av Citycon. Citycon har en sterk posisjon både som eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet forvalter, beløper seg til cirka 5 milliarder euro og selskapets markedsverdi er cirka 2 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark. Les mer på  www.citycon.no

Kontaktskjema
   
Kjøreanvisning
 
 
Vis større kart